We nemen in deze blog graag met je door hoe jij kunt besparen op het kopen van auto-onderdelen. De tip die we jou geven is toepasbaar op alle automerken die er zijn. Lees daarom snel verder en doe je voordeel ermee. Heb je saab onderdelen nodig? Lees dan snel in deze blog hoe je daar op een voordelige manier aankomt. 

Schadebedrijf 

Er zijn bedrijven die zich richten op het verkopen van schadeauto´s. Ze kopen deze auto´s op van verzekeringsmaatschappijen. Het gaat om auto’s die nog wel de weg op kunnen na een reparatie. Anderen kunnen niet meer de weg op, maar de onderdelen zijn er nog wel goed van. In de meeste gevallen gaat het dus om nieuwe auto-onderdelen die ook in jouw Saab of andere auto geplaatst kunnen worden. 

Via Marktplaats auto-onderdelen kopen

Het is mogelijk om via Marktplaats aan allerlei auto-onderdelen te komen. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer je de garage de reparatie van je auto laat uitvoeren en de onderdelen laat bestellen bij een groot leverancier. Zo kun je dus aardig geld besparen op de reparatie van je auto. En wie wil dat nou niet?

Autosloperij

Sinds jaar en dag is er de autosloperij waar je terecht kunt voor onderdelen die uit auto’s gesloopt zijn. Het gaat dan om auto´s die echt niet meer de weg op kunnen en bijvoorbeeld total-loss zijn na een ongeluk. Dit is dus een alternatieve route ten opzichte van de hierboven genoemde, namelijk die van het autoschadebedrijf.

De eerste koopt de auto’s over van consumenten, terwijl de tweede juist niet van consumenten koopt, maar uitsluitend van verzekeringsmaatschappijen.

 

Vind je het leuk om nog meer informatie te krijgen over auto’s en hoe je het beste kunt besparen en gebruik maken van je bolide? Dan is het helemaal geen gek idee om de andere blogs op onze site ook even te lezen, want daarin willen we graag inspireren wat betreft deze onderwerpen en meer. Kijk snel verder en doe je voordeel met de tips.