Auto inkoop totaal

Veel auto’s stallen? Dit zijn je opties voor een stevige vloer

Veel auto’s stallen? Dit zijn je opties voor een stevige vloer

Geplaatst op

Bij het stallen van een groot aantal auto’s is het belangrijk dat de vloer daarvoor geschikt is. Bijvoorbeeld in een grote garage, maar ook in een showroom waar auto’s voor een optimale presentatie een mooie plek verdienen. Er zijn wat dat betreft verschillende opties om in een stevige vloer te voorzien, zoals door een troffelvloer specialist in te schakelen. Troffelvloeren zijn ijzersterke vloeren die perfect zijn om veel auto’s op te stallen.

IJzersterke troffelvloeren

Troffelvloeren hebben het voordeel ijzersterk te zijn en bieden voor het stallen van veel auto’s een stevige ondergrond. Het ijzersterke karakter is te danken aan de combinatie van materialen als grindkorrels en kunsthars. Hierdoor ontstaat er een sterke basis die bestand is tegen zware belasting, zoals van auto’s. Bovendien is het ook nog eens een vloer die bestand is tegen allerlei soorten vloeistoffen, zoals tegen olie en chemische bestanddelen. Een troffelvloer is wat dat betreft onder meer perfect in een grote garage waar veel auto’s gestald staan om gerepareerd, gekeurd of onderhouden te worden.

Sterke grindvloeren

Naast troffelvloeren vormen grindvloeren eveneens een ideale basis om veel auto’s op te stallen. Een van de voordelen van een grindvloer is dat er geen markering te zien is na het verplaatsen van auto’s. Zo is er geen zwarte streep te zien en dat scheelt natuurlijk weer schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien hebben grindvloeren een sterk decoratief karakter en is het daarom een van de perfecte vloeren om veel auto’s in een showroom op te stallen.

Epoxy gietvloeren

Een andere stevige vloer die net als troffelvloeren en siergrindvloeren naadloos zijn uit te voeren, betreft de epoxy gietvloer. Ook deze vloer vormt een stevig geheel in een ruimte om veel auto’s te stallen. Het is een vloer die bestand is tegen zwaartebelasting en tegen vloeistoffen. De ondergrond blijft hierdoor beschermd en bovendien zijn epoxy gietvloeren die niet alleen stevig, maar ook slijtvast zijn.

Over ons

We nemen met je door wat er allemaal speelt in de wereld van de auto’s. Check onze blogs voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ autoinkooptotaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden