Auto inkoop totaal

Is een privéchauffeur nu werkelijk een goede investering?

Is een privéchauffeur nu werkelijk een goede investering?

Geplaatst op

Van A naar B gaan kan een stuk voordeliger dan je denkt. Een privéchauffeur zorgt daarvoor. Maar wat houdt zo’n service nu eigenlijk in? In deze blog willen we dit graag met je doornemen. Zin in wat informatie over lekker besparen en bepaalde zaken ontwijken? Lees dan gauw door. Heb je nog wat meer tijd? Dan kun je meer gratis blogs lezen op ons forum. Veel leesplezier. 

Een voordelige chauffeur van A naar B

Het is voor veel mensen een ergernis om in de spits te moeten staan en niet te kunnen werken. Vooral ondernemers zijn gedupeerd door deze verspilde tijd in de auto. Het is erg prettig om gebruik te kunnen maken van de diensten van een chauffeur, maar is dit niet heel erg duur? Het korte antwoord: nee. We hebben hier een verkeersexpert die we je graag willen voorstellen, het is de privechauffeur of studentchauffeur. Deze chauffeur werkt parttime naast de studie, maar is een volwaardig chauffeur waar je van kunt profiteren. En niet alleen jij, maar ook de student in kwestie profiteert van dit samenwerkingsverband, omdat hij of zij maatschappelijke / werkervaring in de zakelijke sector opdoet en dat: “pakt niemand je meer af”, zoals veel studentenchauffeurs (en studenten over het algemeen) vaak denken. 

Waarom is een privéchauffeur nu eigenlijk een goede investering?

We hebben een aantal voordelige aspecten van het inhuren van een student- of privéchauffeur bij je onder de aandacht gebracht, maar wat zijn de concrete redenen om een dergelijke chauffeur in te huren? We nemen ze hieronder kort met je door: 

  • Je kunt werken in de auto, omdat de chauffeur het verkeer in de gaten houdt
  • Wanneer je iets met de klant te vieren hebt, dan is er altijd iemand die nuchter de auto kan besturen
  • Het ziet er goed uit wanneer een chauffeur je brengt naar het kantoor van je klant. Het voordeel is natuurlijk dat jij met een chauffeur aan het stuur, op de achterbank kan gaan zitten werken. Bellen, tikken, noem het maar op; het is mogelijk. 

Slechts een aantal voorbeelden van de bruikbaarheid van de studentchauffeur of privechauffeur. 

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden