1
Klaar
Bij de inname controleren wij uw auto en krijgt u een vrijwaringsbewijs. Het geld staat direct via een spoedboeking op uw rekening.
2
Bod accepteren
Als u het bod accepteert, is uw auto direct verkocht. Wij maken met u een afspraak over de kosteloze auto-inname.
3
Upload van foto's
Upload foto’s en de overige gegevens van uw auto voor de aanvraag van een gegarandeerd bod. Breng eventuele beschadigingen zo goed mogelijk in beeld.
4
Auto gegevens
Voer uw kenteken en kilometerstand in om direct de waarde van uw auto te zien. Geef ook direct aan of uw auto over extra waarde elementen beschikt. Zo kunnen wij u een compleet bod doen.
Ik heb geen foto's, wat nu?
Dat is geen probleem. Auto Inkoop Totaal kan u nog steeds een aanbod doen. Echter, tijdens de inname wordt nog wel een controle uitgevoerd op de auto. Mochten hier niet eerder gemelde beschadigingen geconstateerd worden, kan het bod worden verlaagd.
Waarom biedt Auto Inkoop Totaal een betere prijs dan andere instanties?
Bij de verkoop aan Auto Inkoop Totaal hoeft u geen fee af te staan aan derden. Hierdoor kunnen wij een betere prijs voor uw auto bieden.
Kan ik achteraf van de verkoop afzien?
Mocht u na de acceptatie van het bod alsnog afzien van de verkoop, dan brengt Auto Inkoop Totaal 15% annuleringkosten in rekening met minimaal een bedrag van 300 euro.
Waarom Auto Inkoop Totaal?
Veel mensen vinden het lastig om zelf hun auto te verkopen. Auto Inkoop Totaal neemt het hele traject voor u uit handen. Binnen 48 uur ontvangt u een aanbod. Hiermee bespaart u zichzelf de tijd om diverse garages af te rijden voor een bod of via een online marktplaats te onderhandelen over de prijs.
Wie bepaalt de waarde van mijn auto?
Auto Inkoop Totaal werkt met een team van inkoopexperts aan de beste waardebepaling voor uw auto. Auto InkoopTotaal is een dochteronderneming van Rotima. Een erkend bedrijf in de in- en verkoop van gebruikte auto’s.

Heeft u vragen of hulp nodig bij auto verkopen?

Bel onze klantenservice voor gratis hulp.
Telefoon: 010 511 90 25
(5 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 uur - 18.00 uur).